Merry & Bright

Det blev ingen vit jul här i Skåne och inte som jag tänkt helgen överhuvudtaget men jag hoppas era dagar tillsammans med nära och kära blir vad ni önskat.

IMG_5641.PNG

I November gick jag med i Facebookgruppen ”En vit jul” som vill uppmana alla att spola kröken en sådan här storhelg där oftast spriten rinner och vettet försvinner, och många gånger blir bevittnat av små och stora barn…

Kommer därför inte dricka dessa dagar för att visa mitt stöd för alla dessa utsatta barn som har någon i sin omgivning som inte kan hantera eldvattnet.

Vill passa på att gratulera Anna-Karin som vann lyktan!
Mail kommer snart. Nu önskar jag alla en riktigt glad & ljus helg i alla bemärkelser!
Kram på er var ni än är ❤️

You may also like

Aj

7 kommentarer

  1. Lyckan är total här i uppsala för alla som ville ha lite snö den här dan. Vi har ca 2cm snö, blå hillel och strålande sol, och -6grader. Ingen kan begära nåt bättre. Bli en skön vilodag i min ensamhet, ibgen mat ingen sprit, lite kaffe och nåt till. Njut av hela er själ !

  2. En GOD JUL önskar jag dig från Hudiksvall som nu är täckt med snö. Önskar att jag kunde dela med mig 🙂 Måste nu ut och skotta för andra gången idag. Hoppas att du får en underbar jul med nära och kära.
    Kram, Viveka

Lämna ett svar