Nymålat

Hallå där ute i det svenska novembermörkret!

Hur mår ni egentligen? Är ni också lite höst/vinterdeppiga i saknad av ljuset och värmen?Det är ganska tyst här stundtals och jag undrar hur ni har det. Det är alltid så trevligt att veta vad ni företar er och vad som händer i era liv.

Det går framåt i verkstaden som ständigt är överfull med nya inlämnade beställningsjobb.

Nu pysslar jag med tre olika projekt samtidigt.

Ett av uppdragen som snart är klar för leverans.

Vitt är fortfarande mest efterfrågat vad gäller ommålning men jag har alltid målat i olika kulörer och den andra beställningen blir faktiskt målad i en härlig grön nyans.

Älskar grönt!

Nu ska jag göra i ordning en mysig familjekväll med god mat, glögg och annat trevligt. Imorgon ska jag iväg på en lite hemlig grej. Berättar mer då 😉

Och så kan jag väl släppa den andra bomben då, eller vad säger ni?

Kolla in sen för dagens fantastiska deal!

Puss

You may also like

4 kommentarer

  1. så fina saker du gör. har också många projekt fast fortvarande kvar i huvudet, är så trött att orkar inte ta tag idet. annars passar novembermörkret bra för mig, inga krav, bara mysa inne näe det det regnar och mörkret faller, det skapar en viss lung.

    kram på dig

Lämna ett svar