Osloplaner

Hej igen!  

Kastar ut frågan än en gång om tips på vad jag bör göra i Oslo på Onsdag.

Att besöka världens dyraste huvudstad kan gröpa stora hål ur vilken pengapung som helst så kom gärna med upplevelsetips som inte kostar skjortan. Har dock redan bestämt mig för att gå upp på Operahusets tak, tack för tipset Ina.

Botaniska trädgården verkar vara en lustfylld oas för en växtälskare som mig så dit vill jag också bege mig om tid finnes. Dessutom verkar Kon-Tiki museet vara ascoolt och ett måste för äventyraren i mig.

Kom gärna med fler tips!

Nu ska här planeras packning och annat praktiskt.

Adjö på en stund.

You may also like

1 kommentar

  1. Ja just det vi var ju på Kon-Tiki när vi var där och det var helt klart värt ett besök så det tycker jag ni kan besöka. Tror det låg ett vikingamuseeum i närheten också men det fick vi hoppa då vi ville hinna umgås med våra vänner.

Lämna ett svar