Förberedelser & smicker

Go kväll där ute i höstmörkret!

Dagen kutade ifrån mig med allt som skulle förberedas inför eventet på Torsdag. Känner mig dock hyfsat lugn än så länge då jag gärna tenderar att stressa upp mig och försöka göra tiotusen grejer samtidigt.

IMG_4563.PNG

Foto: Mark Ehlen

Förtäringen och vernissagevinet är i alla fall införskaffat nu och jag måste bara nämna att den här snart 39 åriga lättsmickrade fruntimret blev riktigt kalasglad efter att ha blivit ombedd att visa leg på bolaget 😉

Det var alltså överlag en riktigt bra dag idag.

Snart har jag några andra roliga inplanerade grejer som kommer lyfta denna trista årstid. Det går hiskeligt fort nu. Storhelgerna kommer avlösa varandra i rask takt sen är det vår. Jippi.

Nu ska jag hoppa i nattsärken. Sov gott var ni än är.

You may also like

Lämna ett svar