Snyggfika hemma hos Therese

Glöm det jag skrev om sköna September, det blev ju som i ett trollslag askallt….

Måndagen blev med ens ganska jättejobbig när Stella väl vaknade. Hade en tid att passa hos vännen Therese som bjudit in till mamadate kl 10 och det funkade tydligen inte för fröken Silverhamn.

Gnäll, skäll och en bil som inte startade gjorde mig mer än en timme sen och på duktigt dåligt humör. 

Väl framme bjöds det på en fantastisk brunch i Therese ruggigt snygga hus. Vi kommer titta in hos de i nästa mini Hemma hos då det här händiga paret ständigt har nya projekt på gång 😉

Min nyinledda lågkolhydratdiet sattes på ofantligt svåra prov när det givetvis bullades upp med allehanda fillibabba. Men jag var ganska ståndaktig…

Apropå fika så har jag en plåt med gräddbullar i kylen som jag såg att forna bloggkollegan Bakstunder Ulrika lagt ut på Instagram. Hoppas de smakar lika bra som de ser ut, fast jag ska faktiskt inte äta de själv… Deras öde får ni läsa om imorgon.

Tjolahej på Er då och ha en fin kväll.

You may also like

2 kommentarer

  1. Såååå snyggt med elegant vit spröjs och den släta putsade vita kanten runt fönstret mot den råa ruffare väggen. Kontrasterna ger effekt och skön känsla. Ser fram emot att få se mer av detta hem! / Jennie.

Lämna ett svar