Guldfeber

Måndag. Tillbaka till verkligheten. Tillbaka till vardagen. Tur att man kan förgylla den.

I höst är det mer trendigt än någonsin 😉

IMG_3509.PNG

Mikel Irastorza

IMG_3511.PNG

Helt ärligt har guld aldrig varit min grej. Varken i inredning eller smycken. Och den där koppartrenden har jag aldrig blivit besatt av. Jag är en silvertjej men kan tycka att vissa detaljer är riktigt snygga och man behöver ju inte gå all in liksom.

IMG_3506.PNG

Snygga satsbord i guld. Ska nog göra något liknande tänkte jag…

IMG_3507.PNG

Rätt cool kombination här tycker jag från USONA. Gillar kedjedraperiet!

IMG_3504.PNG

Väldigt mycket Vercace svulstighet här, avskyr mattan men byrån och det andra var snajdigt.

IMG_3505.PNG

IMG_3512.PNG

Camilla Molders

Vitt och guld är ändå oslagbart snyggt ihop och denna fondtapet var himla trevlig och lagom feminint romantisk. Lampan är klockers till.

Jag är rätt kass på att haka på trender och tycker det är aningen tråkigt med utställningshem , tagna ur fina inredningsmagasinet. Jag kör på det jag instinktivt gillar och älskar det personliga & originella.

Fast lite uppdateringar då och då har ingen dött utav, eller hur?

Nu ska jag packa inför resan till Stockholm imorgon. Ses senare idag.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar