Stressfritt liv sökes

Hej hej…

Blev inget inlägg igår som ni kanske märkte. Överlag syns mina livstecken här på bloggen väldigt sporadiskt, jag vet. Det tar som sagt mycket tid att vara trebarnsmor, fru & egen företagare samtidigt som man prompt ska pilla med allehanda projekt hemma i huset och även försöka producera nya alster till butiken.

Att sen försöka hinna med bloggen och få den till att vara inspirerande känns emellanåt som ett omöjligt uppdrag…

Alla goda ting är tre sägs det. Mina är sömn, skratt & sol. Får jag bara detta tillgodosett mår jag oftast prima.

Tyvärr har jag varken sovit normalt, skrattat värst mycket eller umgåtts med el sol  som jag borde och tillslut säger lilla kroppen ifrån.

Så jag tänkte ta mina egna goda råd på allvar och tillåta mig att ta det lugnare nu och fokusera på det som är viktigast…   Hoppas ni har det bra så här mitt i högsommaren och att ni är smartare än jag har varit och tar hand om er själva.

Det är man faktiskt skyldig sig själv 😉

Kramen.

You may also like

2 kommentarer

  1. Idag kommer solen, jag beställde den, och nu vill vi ha de där sköna varma härliga sommardagarna, den har varit lynnig i år. Kan man så får man försöka passa den när den kommer på besök, för tiden den flyger likt svalorna. En dag i förra veckan vandrade jag vid havet, att känna den varma sanden under fötterna, att höra havet så där lätt klucka, åh då är det sommar min vän.

    Må så gott från Österlen, där klövern blommar i gräsmattan/MH

Lämna ett svar