Sunny Saturday

Vilken morgon!

Solen sken in i vårt sovrum och narrade mig att tro att våren redan var här. Några hävdar att körsbärsträdet vid klostret redan blommar och på nyhetsmorgon sa de att vintern antagligen inte kommer till Skåne överhuvudtaget- H U R R A !

Snart tid att sätta upp mörkläggningsgardinerna då morgnarna blir allt ljusare. Vill täcka hela väggen bakom sängen med draperade längder från golv till tak. Snyggt!

Kan inte riktigt fatta att jag genomlevde ”vintern” och att det nu vankas det ljuvaste av tider- vår och älskade sommar.

Ska sätta en massa nya lavendelplantor som jag förökar från egen rabatt och fortsätta med min påbörjade kryddträdgård. Har sagt det till leda men jag hade lätt kunnat arbeta med trädgårdsodling och anläggning. Finns det något mer tillfredsställande än att se något växa och frodas? Dessutom finns ett ämne i jorden som påverkar oss positivt och avstressande. Bara win-win med andra ord!

Måste lämna nu, fick en kund…

Ses senare. Ha en ytterst fin Lördag.

You may also like

2 kommentarer

  1. Kan det va sant att vi slipper vintern? ja jag skulle bli så glad så.

    Mina snödroppar sticker upp pyttelite i rabatten, och den där känslan gör mig lyrisk.

    Fina härliga foton du bjuder på.

    Trevlig helg från Österlen/MH

Lämna ett svar