Årets första

Hej första Januari!

Hade ni en fin kväll igår? Jag hade en skön, stillsam afton med familj och vänner som var precis lagom. Har känt mig pigg, fräsch och utvilad idag faktiskt. Skönt att sätta tonen för det nya året på detta vis. 2014 ska bli ett hälsosamt år har jag bestämt. Utan osund stress och fel mat och dryck.

Så fort man är inne i Januari får jag en sjuklig längtan efter vår! Snart får jag äntligen påta i min älskade lilla trädgård och plantera och så sommarblomster. Men först ska vi ta en välbehövlig tripp till solen och värmen. Jag vet att min inspiration kommer få en ordentlig boost efter semestern.

Hoppas hur som helst att ni inlett detta år på bästa sätt och att vi kommer ses i fortsättningen också. Kom gärna med förslag på sånt ni vill läsa mer om och se mer av.

Ha en skön kväll nu!

You may also like

4 kommentarer

  1. God fortsättning på det nya året! Fina blommor, älskar färgkombination i buketten. Har själv en med röda rosor så där djupt röda på mitt bord, med tända ljus bredvid. Fortfarande är det lite mörkt, men det kommer snart ljusare tider, då vi kan njuta av sol och knoppar och växtligheten åter, är det inte naturens under så säg.

    Skön torsdag från Österlen/MH

  2. Jag hade en sjukt bra kväll/natt/morgon. Kunde inte ha firat det på ett bättre sätt än med mina otroligt fina vänner.
    Men idag blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Första dagen på det nya året och jag är redan ledsen och förvirrad..

    Hade varit skönt med semester nu.. Kanske får jag plats i din resväska? Hehe
    Kram❤️

Lämna ett svar