Smygpremiär

God eftermiddag på er!

Nu står Silverhomes butik öppen igen efter några veckors flytt. Välkomna in!Sprang runt som en yr höna och fyllde på värmeljus, tände kronan och röjde undan det sista flyttstöket.Planterade hyacinterna i sista stund i en gammal sockerkaksform- man tager vad man haver 😉Allt är som sagt inte på plats än och skylten kommer upp imorgon men jag är i gång i alla fall. Tack vare mina hyresvärdar Peter & Vanja som driver Hellbergs Bilvård intill som har fixat med värmebooster & grejat så har det flytit på fint och kunderna har hittat hit också. Me gusta!Skoj att så många kunder, gamla som nya tittade in redan idag trots att det bara är lite smygpremiär… Grand opening väntar då ska det bubblas och firas.

Idag firar ju FEMME 1 år! Det firar vi tycker jag så jag bjuder ALLA Femmeläsare på 20 % på valfri vara!

Ha en skön afton och gå in och kika på webshopen som jag uppdaterar med nya pinaler.

På återseende!

You may also like

16 kommentarer

 1. Så fint du har i din nya butik! Blir så inspirerad av dig!!
  Blev lite nyfiken på din takkrona. Jag har en nästan exakt likadan som min farfar gjort i sina unga år. Vet du var din kommer ifrån? Jag har inte sett någon sådan, förutom min farfars, tidigare.
  Önskar dig en fortsatt skön Luciaafton!
  Mvh Annika

  1. Spännande att höra, den hittade jag på en second hand i Skåne och nån sa att det var något sydeuropeiskt hantverk. Har du något sydländskt ursprung måhända?

   Ha en utomordentligt fin kväll.
   ❤️

   1. Nej, inget sydeuropeiskt här inte… Det var dock min farfars stora hobby att slöjda på detta sätt. Han gjorde fantastiska alster och jag har flera saker i samma stil. Tyckte det var kul att se din ljuskrona. Det är ju ett väldigt fint och välarbetat hantverk! Jag har länge funderat på att måla min men inte riktigt vågat, nu när jag såg din så bestämde jag mig. Ljuskronan kommer att målas och sedan hängas upp väl synlig. Som det är nu står den i garderoben… Skäms…
    Tack för all inspiration!

Lämna ett svar