Veckosummering

God Söndagsafton då!

Biter mig i tungan för att inte ursäkta mig för att jag inte bloggat på några dagar(nån vecka??) igen. Jag behöver ju faktiskt inte be om ursäkt. Har ingen skyldighet att förklara mig eller deklarera nånting i mitt liv. Ändå är det just det jag har gjort under så många år. Inte konstigt att en är i den situationen jag befinner mig i då. Måste lära mig att inte vara så förbannat transparent.

Nåväl. Jag har haft en skön lugn helg. Solen har skinit var å varannan dag så jag har powerwalkat järnet.

Älskar parkerna, arkitekturen och närheten till havet här. Känner mig som en turist i min födelsestad och upptäcker ständigt nya smultronställen. Idag var jag ute i 1 1/2 timme i det vackra vädret och bara promenerade.

Har minst sagt börjat acklimatisera mig till vår nya miljö och att bo på mindre yta. Snart blir det ännu några förändringar och jag ska äntligen få pimpa till vårt nya hem som jag vill. Ska visa då.

Måste få berätta en rolig incident som hände förra veckan. Den här 44 åriga tanten fick visa leg på bolaget!!!

Alltså jag vart så paff att jag började stamma då jag inte hade körkortet med mig. ”Måste bero på min foundation (från It cosmetics)” ha ha pep jag.

Men faktum är att jag fått komplimanger sen jag började med den foundationen.

Jag blev glad i af. Med tanke på det sista skit- halvåret.

Nu får jag ändå slänga in ett litet ursäkta-för att min verbala förmåga haltar en aning. Är svårt distraherad. Av vad får jag berätta sen. Tack för att ni vill läsa min blogg fortfarande ändå.

Får avrunda nu. Ska kolla på dumburken en stund och äta glass. För det är jag värd efter dagens lååångpromme.

P u s s ♥️

You may also like

4 kommentarer

 1. Fina Marica du ser ung ut, vackert foto, härligt för dig njut av detta och sträck på dig. Har så svårt att förstå att någon har kunnat göra dig illa, du som har en sådan fin själ! Det är sol även hos mig vi har dock haft frost i natt, men är det vinter eller är VÅREN på G, kan man ju undra. Jag längtar ju väldigt mycket till den varma sköna våren och sommaren. Köpte min första kryddväxt i går, doften från oreganon är så ljuvlig.
  Fina foton du visar, och nä det är verkligen inget tvång för dig att skriva men alltid lika trevligt att läsa.
  Må väl och njut av livet. Kram/MH

  1. Tack snälla du ♥️

   Tyvärr är den här världen som bekant full av illvilja och ondska. Snällhet har jag förstått nu i efterhand kan provocera istället för att attrahera…

   Våren är starkt på gång. Dock brukar vi alltid överrumplas av en köldknäpp men det går åt rätt håll ♥️

 2. Vilken egoboost att få visa leg på bolaget ? var väldigt många år sedan som jag behövde det, men sista gången var jag 38, hahahaha.Jag skulle behöva veta vad du använde för foundation tror jag allt. Ha det bäst fina du.

Lämna ett svar