Tiny is the New Black

Hejs svejs…

Kämpar emot kraftiga koncentrationsbesvär här med nåt enerverande tv-program i bakgrunden och ett stycke barn som facetajmar sin brylling. Har aldrig varit kompis med störande ljud och kan t om bli irriterad på smackande när folk äter. Det kallas visst misofoni och är inte helt ovanligt hos personer med adhd…inte helt förvånad.

Fast nu var det egentligen inte det jag skulle orera över. Blir så när en har några extra bokstäver som följt en hela livet.

Hur mår ni? Jag mår ok.Det var så länge sen jag skrev nåt här att jag har glömt vad jag berättat och inte..

Vi har i af börjat bo in oss på våra 40 kvm.

Ja ni läste rätt. Vi har halverat vår boendeyta och därmed gjort oss av med en mängd möbler och pinaler. Tiny living är ju det nya svarta. Sa jag att det var en befriande flytt?

På mer än ett sätt också…

Är en rejäl utmaning dock att bo på färre kvadratmeter och det kräver disciplin i vardagen. Att hålla ordning och ställa undan saker man inte använder med en gång. Kommer visa mina lösningar sen…

Annars då?

Tror ni inte att jag bor ett par stenkast från bästa glutenfria bageriet i Limhamn!!! Men alltså madre Mia sicken flax va?

Idag gick jag en långpromme till Bunkeflostrand så då kände jag mig mer än värd nybakt bröd och kardemummabullar till brunch.

För övrigt har Stella börjat ny skola och det har varit pirrigt och nervöst men hon fick nya kompisar redan första dagen. Hoppas det fortsätter kännas bra för henne.

Egentligen är det massor på gång men vi tar det som det kommer. Ni börjar bli vana vid mina sporadiska livstecken.☺️

Tack för att ni inte helt gett upp på mig.

Nu ska jag kolla ett brittiskt program om trädgårdsanläggning.

Hej så länge. ♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Hoppas ni får det kalasbra i nya lyan! Är väl på tiden att det blir lugn och mys för er. Älskar fortfarande din blogg, ditt sätt att skriva och dina underbara bilder. Jag ska snart börja rensa här hemma också, en annan dag…
    Många varma kramar till er ❣

  2. Ja men varför inte bo lite mindre, skönt slippa städa så mycket. Större plats ju mer prylar och det vill man inte kassera bäst att behålla sätta upp på vinden, haha, man borde skänka ännu mer men sen är det bra att ha saker ja du vet Marica.
    Det regnar så otroligt mycket, men snart är det väl VÅR eller ska vi ha en braskande vinter först, hoppas inte det. Har du sett programmen om Tiny Living dom är så trevliga och vilka lösningar de kommer på och ofta så charmigt.
    Hör en del som flyttar ut till campingar också ett sätt att leva, huvudsaken man trivs. Härligt att Stella gillar det nya. Fortsatt lycka till i nya lyan.
    Kram/MH

Lämna ett svar