Tjugotjugo

Egentligen är inget annorlunda idag ifrån igår. Vi vänder blad i kalendern och kämpar på. Precis som vi gjorde då. Men det känns annorlunda.

Vi är på en ny plats. I en ny stad. I ett nytt hem. Så det känns nytt på så många sätt.

Och framförallt-det känns bra.

Jag skulle kunna skriva romaner om hur det varit det sista decenniet. Både om ditt å datt. Och Kleti och pleti. Kanske gör det en dag. Men jag väljer att titta framåt nu. Inte bakåt. Är oerhört tacksam att få lämna det gamla bakom mig och börja på något nytt med Stella. Vi har båda behövt det.

Många undrar om det nya boendet i Limhamn och jag kan säga som så att för det första har vi halverat vår boendeyta. Jag har sålt, skänkt bort och slängt absurda mängder saker och möbler. Det var en tuff insikt att acceptera att fröken har blivit en ”hoarder” av rang. Men nu är det slut på samlandet.

För övrigt så tänker jag inte skriva långa listor på vad jag ska förändra hit och dit. Goals och livsplaner. Årsmotton och falle ralle ra.

Jag ska bara göra det! Just do it! Jag vet vad jag behöver ändra. Justera. Göra.

Och jag har redan börjat.

Hoppas ni haft det skönt under alla storhelger som passerat. Och att ni också kan se ljust på tiden framöver.

Just do it!

Kram från mig. Så länge.

You may also like

6 kommentarer

  1. Underbara rosor i en fin kruka känns vår Marica. Härligt, vi ska se framåt att blicka bakåt är ofta inte så bra om livet varit kantrat av tråkigheter. Tror att detta nya året blir härligt och många saker som gör livet ljust och skönt.
    Må väl i ert nya hem. Kram/MH

  2. God fortsättning finaste Marita! Det var så trevligt att träffa dig häromdagen och jag lovar att ta hand om ditt fina dockskåp på bästa sätt! Håller på att inreda det nu och det är så kul! Di måste komma hit senare och fika!! Många kramar från mig
    ❤❤

Lämna ett svar