Kick off och allmänt of

Hej hej!

Jag vet att jag är hopplöst dålig på att uppdatera. Är bara så löjligt splittrad igen och all ork går till jobb och barn. Att sitta ner i lugn och ro för att skriva infinner sig aldrig riktigt. Men nu är jag här en stund.

Så vad har då hänt sen sist. Jo idag hade vi en trevlig kick off på jobbet.

Först åkte mina kollegor och jag till kiviks musteri och flanerade innan vi åt en vidunderligt god lunch som världens bästa chef Kicki bjöd på. Kan verkligen rekommendera deras mat. Dit åker jag gärna och lunchar igen.

Foto: Katrin Bäcklund

Sen strosade vi mätta och belåtna runt bland äpplen och lummig grönska innan vi åkte till Roskraft och fick en lektion i rosor av experten Else bland hennes fem tusen rosor. Madre Mia liksom.

Nu ligger jag i sängen och ska fördjupa mig i diverse framtidsangelägenheter. Så, so long, så länge.

Fin kväll på er allihopa och tack för att ni fortfarande tittar in hit…

Puss

You may also like

4 kommentarer

  1. Där är jättefint vid musteriet, och Else är en kvinna med kunskap, förstår där var underbart med alla rosor.
    Att gunga, så är jag där hemma och är så liten tös finns inget som är så rogivande som att bara slappna av och gunga. Du ser inte så gammal ut heller, haha du fina Marica. Jättefina foton och ta det lugnt med bloggen det ordnar sig sa alltid min far.
    Kram/MH

Lämna ett svar