Sov gott

Afton på er!

Vet ni vad?!! Hör och häpna!!

JAG ÄR TRÖÖÖÖÖÖTTTT!!!!!!!

Så det är skönt att jag har ett trivsamt sovrum numera.

Har hur som helst börjat käka D-vitamin igen och dricker ett glas med ashwagandha varje morgon så vi får se om nån vecka eller två om jag märker någon skillnad. Annars inbjuder ju inte vädret till några speciellt mysiga aktiviteter än att dra täcket långt över huvudet och somna in.

Så, som sagt det är skönt att jag har ett trivsamt sovrum…

God natt ☺️

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja precis det är skönt och sova gott om man kan det med en hosta som jag har, tvi vale fick en förkylning med hes som en kråka och hosta som en padda, haha.
    Inget vidare ska ju inte bli dålig inget vidare för reumatismen kan jag lova.
    Mysig säng du har sån där man kan slappna av i.
    Fortsatt fin säöndag. Kram/MH

Lämna ett svar