Vänskapsband

Hej Måndag…!

Jag är inne på vecka två som krasslig. Fattar inte vad som händer. Är sjukligt trött och förkylningen, frossan och huvudvärken kommer bara tillbaka trots att jag vilar.

Tröttsamt.

Jag har varit lite ”nere” igen som sagt och mina vänner har inte varit sena att visa sitt stöd.

Det här vackra hjärtat av handplockade stenar fick jag av min vän som i timtal borrat dessa och sen trätt de på ståltråd och format till ett hjärta ? Vad gillar ni min hängare som jag gjort av champagnekorkar, förresten?

Älskar såna gåvor. Mer värt än dyra skrytpresenter eller spektakulär uppvaktning. Jag är ganska simpel egentligen även om jag älskar det vackra, gillar guldkanter i tillvaron och är en riktig livsnjutare. Fast jag skulle förvisso inte bli ”ledsen” om jag blev uppvaktad av någon i framtiden med pompa och ståt, ha ha.

Från det ena till det andra så ska jag börja jobba med en ny färg som är helt ekologisk.

Berättar mer strax.

Haven fin veckostart nu. Kram

You may also like

1 kommentar

  1. Så vackert hjärta! Tyvärr Marica så är detta viruset så som går nu man blir inte av med det, kommer och går, så jobbigt. Man får vänta ut det och vila och dricka varmt.
    Tror att våren snart kommer, jag har avbeställt all vinter.
    Krya dig och Kram/MH

Lämna ett svar