Ögonen är verkligen själens spegel

Ok, jag har ju under alldeles för lång tid beklagat mig över hur dödstrött jag är och att jag ofta känner mig nere, eller hur!?

Utredningar har gjorts, diagnoser har ställts, medicinering har satts in. Men ändå så har jag känt att det grundligt är något fel på min fysik men aldrig blivit tagen på allvar av vanliga läkare…väldigt tröttsamt och frustrerande.

När jag i Söndags, efter en helg med trevlig rekreation, hyfsat god sömn & vila samt ordentligt med mat nästan bröt ihop och bölade av trötthet fick jag sannerligen nog.

Kan inte vara normalt att må så här

Stellas ögonkonst.

Så igår tog jag äntligen tjuren vid hornen och bokade en tid hos en homeopat som jag blivit tipsad om av min moster som bland annat utför irisdiagnostik och behandlar med zonterapi och homeopatisk medicin.

Gissa om jag häpnade över irisdiagnosen!

Lånad bild över en iriskarta.

Först fotograferades mina ögon och efter att fotona lagts över och förstorats på datorskärmen, vilket inte tog mer än några minuter började homeopaten att steg för steg förklara vad hon kunde se. Först fick jag veta att av formen på min pupill kunde hon se att jag är en känslomänniska med mycket oro som visar sig som ”ringar” i ena kanten av irisen- oros eller stressringar som hon kallade det. Inget konstigt med det.

Jag har ju varit stressad…

Sen fick jag veta att min extrema trötthet som jag känner förmodligen beror på en olycklig kombo av en vaccinskada, (antagligen den där sketna pandemrixsprutan) Borelia som jag åkte på för ca åtta år sen (som kan spöka många år efter) plus att jag har problem med min sköldkörtel som jag länge misstänkt.

Förutom en rad med besynnerliga saker hon tog upp som var så kusligt träffande blev jag förvånad över att även få konstaterat glutenkänslighet och andra saker som jag aldrig hade fått veta hos en vanlig läkare på endast 45 minuter och utan ett enda nålstick.

Helt fantastiskt men ögonen är ju trots allt själens spegel!

Ska prova zonterapi och se om det kan hjälpa mig i kombination med alternativ medicin som jag har större förtroende för än nåt syntetiskt skit en korrupt professor står och kokar ihop i nåt labb.

Tyvärr har jag förstått att just alternativ medicin motarbetas något det grövsta från just läkemedelsjättarna och den traditionella läkarkåren då det inte kan tas patent på något som växer i naturen och därmed  inte finns någon profit i detta.

Läste något så horribelt oroväckande kring cancerforskningen och vad som egentligen händer på den fronten…om detta är sant så är det en av de vidrigaste övergreppen mot mänskligheten man gjort sig skyldig till sen förintelsen.

Det är dock naturligtvis upp till var och en att själv bestämma hur man vill sköta sin hälsa och vem man vill rådfråga. Men jag har i alla fall bestämt mig hur jag tänker göra i fortsättningen och skulle jag få konstaterad cancer så är cytostatika och cellgifter det SISTA jag vill bli behandlad med.

Lovar att återkomma när jag utvärderat vad detta ger för resultat. Jag förväntar mig inga mirakel men jag vet att kunskap är makt och nu vet jag faktiskt lite mer om mitt hälsotillstånd och vad jag själv kan göra för att börja må bra utan vanebildande ”laglig narkotika” som jag knaprat den senaste månaderna.

Som sagt, de bäst investerade 349 riksdalerna och 45 minuterna i mitt liv so far.

Fortsättning följer.

You may also like

9 kommentarer

 1. Hej. Mycket intressant läsning. Zonterapi och akupunktur har bara tummen upp hos oss. Alternativ medicin är väl värt att pröva tycker jag. Vi ångrar så att vi tog svininfluensa vaccinet för snacka inte o hur sjuka vi blev direkt av det. Och sen dess hänger en konstant trötthet över oss, trötthet som inte fanns innan. Lycka till och jag ser framemot att få veta hur det går för dig.
  Kram Helena

 2. Det var ju mycke på en gång … Tror säkert att man kan fixa kanske det mesta med olika kurer, som du säger, men när det gäller sköldkörteln måste du nog tyvärr ta riktiga prover, och få medicin.
  Har följt utvecklingen där många år, på olika forum mm, och tror inte man hittat nåt alternativ. Tyvärr.
  men prova på ! Och lycka till !

  1. Tyvärr syns inte alltid det på vanliga blodprov och har alltså inte bekräftats den vägen…dock har jag både en mor och flera mostrar med störd sköldkörtelfunktion med samma symptom som jag själv. Ska i alla fall ge zonterapi och homopatika en chans.
   Tack och jag berättar hur det går.
   ❤️

 3. visst är det härligt när mar blir tagen på allvar och en kunnig person som lyssnar på ens symtom och framför allt vet vad som är felet på en. Dem flesta ”så kallade” läkare vill gärna pumpa en full med psykofarmaka, fast man har ont i foten och annat fysiskt fel. ( mamma sa visserligen att det behövet inte vara stort fel när det ligger mellan örorna) .Om inte annat så blir man galen av alla vändor till vårdcentralen, till ingen nytta. Oj, nu vart det mycke, men vi följer med spänning vad komma ska. Lycka till!

 4. Jag tror fullt och fast på det du gjort, mycket intressant. Den där vaccinationen var hemsk, jag fick ändå influensan två gånger för jag fick enligt rekommendationer två vaccinationer, ja vem ska man tro och lita på?

  Skulle mer än gärna skippa den räliga medicinen jag har med min sjukdom,men det känns tveksamt dock? Förr vet jag att mor gick på den tiden hon levde till en homeopat och hon blev så mycket bättre.

  Vi måste krya på oss. Kram till dig/MH

  1. Ja, man måste som sagt själv ta ställning till vilken medicinsk behandling som fungerar och känns bäst. Ibland har man kanske inget val än att ta ”rävgiftet” för att de goda fördelarna väger över de onda. Kram på dig så länge och hoppas du får må så bra som du kan. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.