Kalashelg

God söndag,

Sicken mysig helg vi haft. Mathilda kom hem och så gjorde vi Malmö både i Fredags och igår då vi hälsa på min ”syster” Paulina och hennes kids.

Det blev sushi, bubbel, rödvin och ost blandat med djupa och ytliga samtal till 02 inatt. Härligt.

Hon hade tänt brasan och bullat upp som vanligt när vi kommer över och myser.

Ursäkta blurrig bild men Janni se att min käke är mindre svullen? Jag ser stor skillnad och känner framförallt det. Ingen värk längre. Jag lovar att berätta mer om min behandling som jag kommer fortsätta med om effekten håller i sig för det är ofantligt befriande att slippa värk.

Idag har Stella varit på avskedskalas för två sötnosar som flyttar till västkusten och nu har vi precis kommit hem. Sitter framför dumburken med hämtmat och snask.

Imorgon är det ny vecka. Nya tag.

Hoppas ni mår bra. Hörs imorgon.

Kramen

You may also like

5 kommentarer

  1. Läste precis ditt senaste inlägg :). Skönt att det hjälper 🙂 :)…även om jag är en av dem som nog är lite skeptisk ;). Men skönt att du slipper problemen just nu och att det verkar hjälpa.(Tänder vill man absolut inte bita sönder 🙁 ….och shit om du bet sönder bettskenan ja då bet då hårt!) Ja du får gå in och kolla på tv4 play om du missade :). Ha det så mysigt nere på kollonin :). …själv tog jag in mina olivträd i går då temperaturen fluktuerade mellan -1 till-6 i går kväll. Så nu fick dom flytta in i vardagsrummet från balkongen.

  2. Blev det botox? (Dom pratar om det på Malou idag). Titti Schultz är där och har tagit det för huvudvärk (pgav spänning i käkarna). Intressant att lyssna på. …dock så är det ju alltid bäst att gå till botten med problemen ;). Tror även om man gör det så är det bra med avslappningsövningar, massage för bettet. Jag har som sagt bettskena sedan många år och vill helst inte sova utan den ;). Ha en fin dag! Hoppas du får hjälp med det oavsett :). kram kram

Lämna ett svar