TÄVLA

Välkommen VABtider!

Jobbigt sent hej från mej som knappt ville vakna imorse. Dessutom är jäntorna sjuka där hemma. Var dock tvungen att åka in till butiken då jag hade ett spännande möte med en samarbetspartner som jag kommer berätta mer om snart.

Höstfint från Hemtex.

Helgplanerna blev tyvärr lite ändrade nu när man har halv sjukstuga hemma. Skulle haft bästkustbesök från både svärfolket och andra vänner som skulle komma ner, dessutom är det den årliga Äppelfesten i Kivik nu till helgen.

Är jag dock själv kurant så ska jag på en butiksinvigning på Söndag. Mer om det då.

Nu vill jag slå ett sista slag för TÄVLINGEN om biljetter till Kemikaliepappans föreläsning i oktober.

Jag väljer ut en vinnare ikväll så skynda er att vara med.

Hej så länge då!

You may also like

Lämna ett svar