Global warming?

Hej…

Skulle hört av mig igår men tiden rann iväg. Först trevlig promme med vänner sen lite kollomys och sen middag med en vän. Fullt upp.

Ser ni vad jag ser!!??

Rhododendronen har stora knoppar och än mer skrämmande så är syrenen på väg att blomma IGEN! Normalt?!

Skulle inte tro det.

Blev smått chockad när jag såg detta igår. Helt sjukt att dessa majblommande växter tänker köra en omgång till nu i september. Alltså, denna extremsommar vi haft med efterföljande skogsbränder och vattenbrist är inte annat än ett resultat av de klimatproblem som flaggats för i årtionden nu…

Mina dahlior trivs i alla fall med detta osvenska klimat och fortsätter det så här kanske jag inte behöver gräva upp de. ?

Imorgon är det hur som helst fredag. Är sugen på lite fiesta faktiskt innan hösten drar in på riktigt. Kanske skördefest? Eller en omgång kräftor till? ?

Vad har ni för helgplaner?

♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Det är märkligt det hela, får gå och kolla min syren i morron. Får säkert sen en höst med blåst och mycket regn och sen kommer den, vintern, haha, den längtar inte jag till. Bränderna var riktigt otäcka och vattenbrist inget vidare, men det sägs ju att vår natur är mycket visare än vi, kommer jämna ut sig tror jag.
    Men någonting är väldigt märkligt denna sommar går till historien men hur fort gick den inte, för fort.
    Njut av sensommaren nu så tar vi hösten i oktober och skriver om regnet som behövs.
    Kram/MH Psss jättefina foton.

Lämna ett svar