Allt i allo

Hallå!

Dagarna rusar iväg och jag glömmer allt som oftast att uppdatera er vad som händer i mitt liv så här kommer en liten snabbresumé av senaste veckan.

Jag har fått ett timvick som personlig assistent. Jätteskoj och lärorikt! Sen har jag fått lite andra uppdrag på sidan om som jag tänkte kombinera med tills jag går tillbaka helt efter sjukskrivningen.

Igår var jag och min kompanjon i en flådig sekelskiftesvåning och fräscha upp snickerierna inför en försäljning. Jätteskoj att måla igen!

Idag fick jag tid över till att städa och tvätta upp en massa som stått och samlat damm som sänghimlen ovanför den antika järnsängen som Mathilda sovit på när hon bodde hemma. Hon flyttade in i sitt studentrum nu så då passade jag på att fixa sånt jag stört mig länge på. Som att sätta en sängkappa på sängen. Är ytterst nöjd faktiskt.

Lite andra saker ligger och skvalpar i mitt liv just nu men det löser sig som jag brukar säga. Allt har sin tid. För övrigt ska jag inte klaga. Det är helt ok egentligen.

Hoppas det är bra med er också.

Kram så länge.

You may also like

4 kommentarer

  1. Vad roligt att någon lyfter det fina i att vara personlig assistent. Det glädjer ett ”chefshjärta” inom just det områden. Ett yrke som helt klart borde uppmärksammas mer 🙂 Lycka till!

  2. Va intressant jobb du har, det tycker jag du passar till.
    Fin säng och färgerna är sköna och titta på, du kan det där med inredning som jag sagt så många gånger.
    Lycka till med jobben.
    Kram/MH

Lämna ett svar