Från svart till vitt

Hej Fredag. Hej på er, kvinnor, medsystrar och vänner!

Jag har rett i olika saker idag och fått viss rätsida på en del. Andra tar längre tid. Men det löser sig som man säger.

Jag har burit på en hel del sorg svartare än Hades och ryggsäcken har bara blivit tyngre ju mer jag försökt stoppa undan. Nu var den överfull så jag har börjat dumpa. Känns lite lättare faktiskt.

Igår fick jag ett trevligt bud.

Fylld med skönhetsprodukter som jag var i behov av. Gillar verkligen ögonskuggorna. Behöver lite beauty boost efter vedervärdiga månader av outhärdlig stress. Ser sjuklig ut för tillfället. Men jag tror jag kan skönja ljuset i tunneln ändå. Idag fick jag ett roligt besked jag väntat på otroligt länge och snart händer en annan skoj grej. Från svart till vitt från den ena dagen till den andra.

Skulle du vara sugen på lite skön hårvård? Då har jag snart en rolig tävling på gång.

Vet ni vad jag gör? Nej det kan ni inte veta så det ska jag tala om, jag ligger i soffan med Mathilda och äter snask & chips och glor på film. Finns inget mysigare en snöig marsdag att ägna sig åt.

Hej så länge.

Kram ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Det var ju härligt det du fick, men nä Marica du är hur vacker som helst, men alla är bleka förutom de som solar och har varit i värmen. Men du nästa vecka kommer solen lysa över oss, som jag längtar också, har varit så frusen hela vintern inget vidare alls. Tror vi blir mycket piggare ju närmre våren vi kommer, ska verkligen bli underbart.
    Fin helg och Kram/MH

Lämna ett svar