En dag i sänder

God dag!

Uteblivet hej igår som ni märkte men jag behövde reda ut lite saker som krånglat till livet och det tog all kraft så därför orkade jag inte mycket mer.

Är trött på den här situationen som jag aldrig hade befunnit mig i om inte utomstående hade fortsatt att skapa kaos i mitt liv.

Usch alltså.

Lite instabilder hemifrån. Tulpanerna fick jag av Cina som tyckte att jag behövde muntras upp. Jag har fina vänner trots allt som stöttar mig även om vissa verkligen lyst med sin frånvaro. Blir så i kriser. Då synas färgerna.

Jag ska strax hämta Stella från skolan och ha utvecklingssamtal med hennes lärare som varit oerhört förstående dessa två år. Är evigt tacksam för att hon haft ett sådant tålamod med mig som glömsk mamma…som tur är har Stella haft det väldigt lätt i skolan och det har bara flutit på så det har inte varit några bekymmer mer än just en del frånvaro sista terminen pga magen. Som sagt, situationen har stressat även henne såklart.

Jag har bara försökt göra det som är bäst för henne och även följa de samhälleliga föreskrifter och rekommendationer som har slagits fast i diverse utredningar med mera. Inget annat.

Nåväl.

Jag har faktiskt en tävling på gång igen men vi tar det en dag när våren vinkar till oss, ok?!

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Underbara tulpaner jag gillar det där ljudet som finns i tulpaner när man sätter ihop dom, krasigt eller vad man nu ska säga, haha.
    Finns där inget du kan göra för att bryta det där tråkiga som är i ditt liv, det är inte meningen att en annan människa ska göra så den andre mår så dåligt och livet kantrar. Känns oerhört pressande förstår jag.
    Hoppas på en ljusning i livet och ute för nu snöar det igen, för tradigt.
    Vi vill ha solsken tö och fågelsång, kommer så klart snart till oss frusna själar och alla andra.
    Kram/MH

Lämna ett svar