Sjukstugan

Måndagsafton redan då.

Kändes konstigt att inte åka till skolan idag…lite ledsamt men samtidigt skönt faktiskt. Har nog varit mer stressad än jag velat erkänna för mig själv. Stella skulle dock upp i vanlig ordning så jag inledde dagen med det sedvanliga kaffet och frukostprepp.

Tyvärr visade sig att hon haft ont i magen inatt igen och har suttit på toa av och till idag så hon fick bli hemma med mig.

Hon verkar dock må bättre nu igen så det blir förmodligen skola för henne imorgon. Hoppas vi slipper mer sjukdomar och elände nu. Tyvärr har jag själv haft ont i öronen i mer än en vecka nu så peppar peppar. Får väl trycka in en vitlök i vardera öra ha ha. Ska tydligen hjälpa.

Hur som helst, nu ska jag mysa med mina döttrar och moffa godis. Sådär på en måndag.

Kram så länge.

♥️

You may also like

3 kommentarer

  1. Pi för virus i magen men här är mycket som går. Läste att ju kallare vi har ju sjukare blir vi, jag som alltid hört folk säga att vi ska ha kallt för bacillerna ska försvinna, men nä så är det inte enligt experterna.
    Hoppas du känner dig ett litet uns piggare, men det tar tid när man klubbas ner, men solen Marica är ju här idag är det inte ljuvligt så säg.
    Kram/MH

  2. Japp..vitlök i öron …och näsa hjälper :). Se bara till att linda in i något typ hushållspapper först…annars fräter det då det är mkt starkt. Men det har jag gjort…gått omkring med vitlök i både näsa och öron :). kram kram

Lämna ett svar