Veckosummering

Hej Söndag…igen!

Hoppas ni haft en skön helg. Min har varit självvalt lugn och jag har faktiskt bara vilat. Orkar inget mer för tillfället. Skulle egentligen haft en middag för några vänner men avstyrde det då jag fått några jobbiga besked som jag måste ta itu med det första jag gör imorgon.

Alltså får skrytiga helgbilder över mitt fantastiska låtsasliv utebli denna gången också. 🙂

IMG_2460

Det blev ingen fröjakt som jag tänkte.

Tappade sugen helt enkelt.

Ber om ursäkt för att det inte är så muntert härinne…igen. Dock har jag aldrig haft en skyldighet att underhålla någon och jag vet att denna uppriktighet uppskattas av de flesta. Däremot finn det de som bara läser här inne för att hitta något att haka upp sig på eller bevaka mig så jag inte avslöjar de missförhållanden som jag upplevt och i högsta grad är relevanta för hur jag och mina barn i dagsläget mår.

Vi får se hur de nyanlända problemen blir hanterade innan ja säger bu eller bä. Det visar sig.

Jag har dock förhoppningsvis en del roliga nyheter också att förtälja men det tar vi då.

Önskar er alla en jättefin eftermiddag. En dag närmre våren.

Jippi.

bloggsignatur

You may also like

3 kommentarer

  1. Känns som det hopar sig för dig, men det ska väl i alla fall finnas nåt ljus. Förstår du blir trött av det och trött på det. Ibland kvittar vad och hur man gör så är det bottenlöst. Hoppas snart det blir vår så vi får känna på hur en ny sån känns. Jag är själv så mätt på vintern, tål inte kyla för min kropp.
    Vi får härda ut denna vecka den blir kall och snöig sen så ska vi beställa sol och våren, kan vi inte få det snälla.
    Fin kväll med avkoppling. Kram/MH

Lämna ett svar