With a little help from my friends

Go kväll!

Då var vi i full gång med mässförberedelserna. Det har packats, putsats, målats och fejats hela dagen och imorgon bär det av mot Malmömässan.

Där ska vi i två dagar bygga upp våra tre montrar som ska visas upp och beskådas av tusentals besökare. Så skoj.

Frostig morgon på Hvilan…

Det var svinkallt idag dock. Bara att gå mellan de olika lektionssalarna var en pina trots full vintermundering. Kan det inte bara bli vår och varmt nu.

Har tagit några riktigt jobbiga samtal under dagen som jag hoppas landar i något bra. Behöver inte mer påfrestande problem nu. Speciellt nu när kroppen börjat strejka på olika sätt. Bad faktiskt en vän om en tjänst idag för ovanlighetens skull.

När jag väl kommer hem står Rebecca i mitt kök och fixar mat med Mathilda. Fattar ni vilken lyx det är för mig att komma hem till lagad mat??!

Vad vore livet utan vänner när problemen sparkar en i skrevet 😉

Nä nu ska jag ta och dricka te med mina girls ♥️

You may also like

3 kommentarer

 1. Håller med dig jag fryser också, men snart är våren här Marica det är lite snö som ska ner denna vecka, vi går ju in i mars månad dock. Tala om vad jag ockå längtar, allt är mycket enklare med lite värme, och sen blir kanske inte de andra bekymmerna lika stora på nåt vis. För när bägaren är full då tryter ork och allt.
  Va kul med mässan där är säkert mycket inspiration och glädje.
  Lycka till och Kram/MH

   1. Nä tyvärr Marica så snöar det för fullt och jag drar täcket över huvudet, haha.
    Tänker att du kanske fotar så jag får se lite av det hela. Är inte Karl-Fredrik från Eklaholm där också?
    Må så gott. Kram/MH

Lämna ett svar