Motvindar

Hej där Fredag!

Idag har dagen flutit hyfsat obehindrat och äntligen har jag fått krama en älskad Stella som kom hem efter sportlovsmys med kusiner och hela tjocka släkten. Tyvärr har hon varit rejält sjuk de sista dagarna. Fast vem har inte varit det. Halva skolan är krassliga och det hostas och frustas. Just nu är jag bara deppig då som sagt det ena trista beskedet avlöser varandra med jämna mellanrum. Och jag som kände mig taggad inför det nya året och sista spurten av utbildningen…

Jag tror dock fullt och fast på att allt kommer att lösa sig till det bästa. Det finns en mening med allt…

Med det sagt tänker jag avrunda redan nu. Ska umgås med mina tre barn som äntligen är samlade under ett och samma tak.

Stor kram på er allihop så länge.

♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Det blåser motiga vindar för dig just nu men snart kommer medvindarna ska du se. När vädret är trist som du och jag tycker om vintern, då är allt som är motigt mycket värre. Om det är sol och varmt och vi får det motigt på nåt vis kan vi lättare skaka det av oss.
    Bilderna är ju bara så underbara och det går ju framåt även om snön är på G nästa vecka, men därefter tror jag våren kommer, vi lever på hoppet.
    Fin helg till er alla. Kram/MH

Lämna ett svar