Tillbaka i ekorrhjulet

God dag Januaris sista måndag!

Tänka sig att vi gör Februari alldeles strax och jag som precis sa HAPPY NO FEAR.

Har försökt leva efter det mottot och det går sakta men säkert åt rätt håll även om det har rört om ordentligt i den sociala grytan. Förändring skrämmer vissa människor så till den milda grad att de stångar sig blodiga i sin desperata ihärdighet att bevara sina liv och rutiner intakta. Även när ”rutinerna” är destruktiva och direkt skadliga.  Blir väl någon slags trygghet i sig kan jag tänka.IMG_7553 IMG_7563TB från min trädgårdsdröm New Dawn…

Nåväl. Tillbaka i ekorrhjulet är vi i alla fall och även om det blir enformigt och tråkigt så känner jag mig rätt pigg. Det är fantastiskt vad ett par nätters god sömn kan göra för humör och mående. Trots att den ansträngande situationen är oförändrad så försöker jag fokusera på det som faktiskt är positivt i mitt liv, att jag har vänner som verkligen bryr sig och att vi ofrånkomligen går mot en spirande vår.

Som sagt, snart Februari.

Imorgon ska juryn i tävlingen samlas och vi är alla lite spända inför deras beslut.

Gunnel Carlsson & John Taylor är en av jurymedlemmarna som kommer säga sitt. Så exalterad. När det är klart kan jag visa vårt bidrag, ok!

Nu ska vi dricka det sedvanliga kvällsteet och måla lite.

Har lite känslor att få ut på papper…

Ha en fin Måndagsafton. Vi ses imorgon.

bloggsignatur

 

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Åh va spännande det lät med bedömningen, lycka till. Jättefina foton och rosen är ju bara så underbar. Låter trevligt att du är piggare, och snart februari och den går snabbt, sen kommer våren som jag längtar.
    Kram och må så gott/MH

Lämna ett svar