Sänggavlar i trä

God morgon!

Sportlovet är här och jag tänkte nästan göra en Niiinis imorse och bege mig ut på en walkabaout…Måste säga att jag avundas hennes nit. I ur och skur har Nina det senaste året  trotsat väder och vind och motionerat Eskilstuna runt… en annan vill bara vända på sig i sängen och dra täcket låååångt över huvudet.

Allt motionsprat gör mig trött igen och jag blir olidligt sugen på att krypa ner i dessa inbjudande bäddar…

20140217-082145.jpg
Det är något väldigt vilsamt och tryggt med trä, eller hur. Denna enkla sänggavel av vanligt planhyvlat virke från The Cross Design är tramsigt lätt att göra själv, en hederlig EU-pall hade också funkat.

20140217-082445.jpg Hilary Walker

20140217-082611.jpgUnderbar gavel av drivved, Rough Linen, för en total beachhousekänsla. Ska ha ett hus precis vid surfet i ett varmt land en dag…

20140217-082749.jpg
Salomé Knijneburgs Interior

Ljuvlig kulör på ladugårdsdörrarna 😉

Jag var ju i färd med att börja tillverka min egen stoppade sänggavel men som med mycket annat som helt plötsligt blir en trend så tröttnar jag på det när man ser det precis överallt. SUCK. Kanske blir en dörr från stallet istället 😉

Vi spånar faktiskt på att byta sovrum med dottern som numera huserar i det största rummet. Fortsättning kommer på det!

Nu ska jag piggna till med några kannor svart!

Ses senare.

You may also like

5 kommentarer

  1. Naaaw! Hjärtat då… ♥ Nu fick jag så himla bra ideer till vår säng. Jag har ju också varit på väg att köpa en sån vadderad historia men detta blir så mycket snyggare! Nu ska jag tillverka en sån här istället. Tack för ditt tips!Jag har nämligen varit lite insnöad på SJ pallar men man måste ju inte ha det. Åååh…. kommer bli så fiiiint! TACK!

    Puss ♥

Lämna ett svar