Trevlig Helg

Hej hej!

Ville bara önska alla en fin helg och att ni får avnjuta den på allra bästa vis.

Vi ska precis förtära en hemmabakad pizza. Yummy!sängFrån det ena irrelevanta ämnet till det andra så håller jag på att ändra i sovrummet igen. Läste någonstans att sängens placering ska vara symmetrisk i förhållande till väggar och fönster så nu flyttar jag sänggaveln igen…

Kanske kommer det en och annan bild från det projektet då. Eller så sjunger jag vidare på den klagosång som aldrig blivit färdigsjungen.

Ha en alldeles underbar Fredag hur som helst. Ännu en dag närmare en ljuvlig vår.

cropped-bloggsign.png

You may also like

4 kommentarer

 1. Hopas att du också får en fin helg! Vi är lediga o har absolut ingenting planerar o det är så skönt! Nu ska jag ta med mig döttrarna och hälsa på min mor en stund. Du gör absolut rätt som plockar bort energitjuvar ur ditt liv såna har man ingen glädje av. Det är så sant att blid inte alltid är tjockare än vatten…det har jag blivit varse de senaste åren, och min lilla mor också.
  Kram ?

 2. Coola hattar du har på väggen, jag har också en svart och en i gult med flor, det är så snyggt, gillas verkligen. Tror också på det där med placering finns mycket i jorden som kan störa en sömn. Hört talas om currykryss? det kan man bli sjuk av att ligga vid. Min far han kunde ta ut vatten du vet med en klyka, och man ska inte ligga under en vattenådra, kanske inte är lika mycket i stan som på landet?Han kollade hos en som hade mycket besvär hon flytatde sängen och kände sig bättre, men det är många, långa år sen.
  Fin helg och Kram/MH

  1. Ja, jag hört talas om currrylinjer och det ligger säkert ngt i det.
   Medvetenheten kring såna uråldriga metoder har alltmer urvattnats. Kanske därför folk mår sämre b la..
   Kram

Lämna ett svar