Högt & lågt

Hej på er där medsystrar och..tja alla ’andra’!

Idag har jag haft den sjukaste inspirationsströmmen. Vi har fått ett otroligt roligt uppdrag som satte igång fantasin rejält. Vad det kommer mynna ut i får ni se i mars ???

För övrigt så är mitt liv för tillfället en löjlig såpopera som någon illvillig bestämt sig för att ge mig huvudrollen i. Väntar fortfarande på att himlen ska öppna sig och de dolda kamerorna ska blottas.

Har hur som helst blivit varse att blod definitivt inte är tjockare än vatten och att 2018 blir ett självvalt ensamt år. Falskhet, ryggradslöshet och annat tarvligt illojalt beteende får vända i dörren. Har klippt bort antagonister förr och kommer fortsätta plocka bort enfaldiga idioter som tycker fem sekunder under strålkastarens ljus är viktigare än att backa upp en medsyster.

Imorgon är det i alla fall fredag. Tjo hej liksom på det.

Vi ses då.

Mahalo.

You may also like

2 kommentarer

  1. Åh spännande att få se i Mars. ? ja dessa människor i ens omgivning blir man inte klok på. Ofta kan det vara den man minst anar som finns där för en när man behöver det. Hoppas du får lugn och ro och rensar bort energitjuvarna. Ha en fin kväll kram Sara ?

Lämna ett svar