Fantastisk fredag

Hej på er!

Vilken fantastiskt vacker höstdag vi fått uppleva idag. Dagen inleddes tidigt med en vandring längs med Söderåsen och att identifiera en mängd växter, träd och svampar under en ytterst intressant exkursion.

Hade aldrig hört talas om denna fantastiska plats innan och känner mig därmed oerhört priviligerad att få ta del av och uppleva sådan storslagen natur samtidigt som jag får lära mig något och som grädde på moset få betalt för det. Jippi liksom. Stundtals är Sverige riktigt bra. Trots att vädret suger.

Om ni älskar natur och att röra på dig så kan jag definitivt rekommendera att åka till Söderåsens nationalpark.

Avslutningsvis grillade vi vid den sagolika bäcken och jag som hade förberett en äppelpaj värmde den på den sista glöden som en söt avrundning av en underbar dag.

Just nu sitter jag på tåget till ett annat äventyr. Vad får ni se senare.

Kram ❤️

You may also like

5 kommentarer

  1. Vilka jättefina foton, hösten är fin när vinden är stilla som idag t ex.
    Tror du ska lyssna till Magnus Carlsson, som du skrev om i tidigare inlägg, vacker röst har han verkligen.
    Trevlig fredag och helg. Kram/MH

Lämna ett svar