Surf & Lavendelskörd

Ursäkta frånvaron ,surfet tog musten ur mig igår och idag har jag hängt med Milla & Tyra!

Skulle egentligen åkt en vända idag med då ryktet sa att det skulle bli monster i Kåseberga. Men jag är såå trött efter gårdagens paddlande. Fick några fina åk och var faktiskt nöjd även om mitt favorit surfspot var stökigare än vanligt och jag inte ens tog mig förbi de stora svallen.

Priset man betalar för att surfandet mer eller mindre lagts på hyllan.

 
Jag och min surfbetty har hängt ihop i ett decennium nu.

Lyckades inte fånga min vän Simon en enda gång ute i vågorna dock var denna okända surfare riktigt grym på att smiska dessa stökiga vågor.

Stötte på Erika, en bekant som numera flyttat till Norge och därmed var en rätt otippad vågsyster ute i surfet. Överlag var det väldigt många tjejer ute vilket är skoj då surf fortfarande är väldigt mansdominerat.

  Var gång jag väl kommer ut påminns jag om mitt sanna jag och hur löjligt mycket jag saknar detta liv…förr surfade jag flera gånger i veckan här nere i Skåne och åkte flera gånger per år utomlands för surf i bikini… 

 Detta är dock i otroligt nog i Sverige för två år sen. En ljuvlig sommardag med bikinisurf och solstek. Händer inte ofta.

Hur som haver, kommer leva en bra stund på gårdagens våglek. Ångrar nästan att jag sålde vinterdräkten i höstas då det kommer bli mer surf när höststormarna drar in.

Nu ska jag i af torka en hel korg med lavendel för att totalt byta ämne. Tänkte även försöka ge mig på att göra lavendelolja.

Någon som testat?
 Har förersten ett supererbjudande på duntäcken som jag ska berätta mer om så titta in senare amigas.

Nu ska vi spisa söndagsmiddag.

Ses sen då.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar