Älvornas dans

God kväll igen!

Oj vad tiden går fort nu. Fortsätter det i den här takten så är det snart vår igen. Jippi.

Idag började jag senare pga lite läkarsamtal som jag var tvungen att ta innan skolan. Var helt vimmelkantig av trötthet imorse och trodde på fullaste allvar att jag skulle somna vid ratten trots senare avfärd. Är så fruktansvärt trött för tillfället och kan inte få nog av sömn.

Masade mig hur som helst till skolan och redovisade min sommarrabatt på darrande ben. Har inte målat på länge och kände enorm prestationsångest inför att visa upp något jag skapat, om än bara en enkel skiss över en simpel plantering…

Dock är jag nöjd med kompositionen som jag själv tycker kommer lyfta den ovala rabatten utanför Ystads Teater. Älskar Gaura & chokladblommor!

Längtar efter att få göra en perenn rabatt så småningom…

Apropå det så är det prov imorgon på just perenner. Har redigt svårt att få in jättetötel på latin ? Mmmolinia caerulea ssp. arundinacea nånting…tror jag. Så svår!

Från det ena till det andra så blev jag så glad idag över att en av mina läsare, Jenny sa hej till mig och berättades att hon tyckte om min blogg. Blev en aning överrumplad bara och lite nervös, ha ha. Men väldigt glad som sagt.

Vi kommer nog ses igen 😉

Nu ska jag umgås med lilla familjen och nöta in de latinska namnen.

Stor kram till er allihop var ni än är nånstans.

❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Vilen fin skiss du gjort du konstnärssjäl! Härligt och ha fått den gåvan att kunna rita och måla så elegant. Trött är man oftast på hösten, för lite sol men den skiner så vackert idag så kan du så ut och njut.
    Trevligt helg till dig och alla andra. Kram/MH

Lämna ett svar