Torsdagnjutning

God morgon allihopa!

En lång arbetsvecka är snart till ända och dan före dan före helg känns alltid grymt härlig för en pleasure delayer som mig. Att dra ut på och längta och tråna efter något tar tillfredsställelsen till en ny djupare nivå. Det söta är liksom inte lika sött utan det sura, eller hur!

IMG_3819.JPG
Är Torsdag din städ & byta lakandag?

Jag har redan städat och donat inför helgen så det är faktiskt rätt fint hemma nu. Mitt Torsdagssura innan helgens söta är att jag ska jobba i butiken och plåga mig själv med den obarmhärtigt stora kvittohögen som ska bokföras. När det är klart så är jag sannerligen värd den där kryssningen vi ska på nästa vecka.

Nu blir det i alla fall en stor kopp kaffe innan dagislämning och jobb.
Ses ifrån butiken!️

You may also like

Lämna ett svar