Glad Fredag!

Tjolahej veckans bästa dag, nu gör vi snart helg.

Gött!


Jag hade en intensiv dag igår som avrundades med klippning av min klasskamrat Pjär, (visar sen) och sen en mysig AW hos mig med lite vänner över på mat & vin. Därför uteblev hej:et igår.

Nu måste jag strax kasta på mig fejjan. Börjar tidigt idag. Ses sen. Kram ❤️

You may also like

1 kommentar

  1. Trevlig söndag till dig och hoppas allt är väl, jättefin blomma du fotat, hösten är inte alls så dum när man kommer till blommorna. Ljungen är här, har inte varit i skog och mark och sett fägringen det kan ju va hela mattor med ljung som är förtjusande. En solig söndag kan jag konstatera och vindstilla. I går flög gässen här över, och jag tror nog min kompis duvan också flyttat. Den satt länge i trädet i fredags kväll och den sträcker så på sin hals när jag förmande lille vännen att va försiktig på resan. Får man känna saknad och sorg, den som hälsat mig godmorron varje dag sen den kom i mars, snyft. Så är det i min lilla värld, djurälskare som jag är.
    Kram och fin dag/MH PS nyfiken på ditt hår är jag också, haha.

Lämna ett svar