Målar, solar & lever

Hej hej.

Försvenskad som man är inleder jag med att språka om det fantastiska vädret som till allas stora glädje tycks fortsätta. Vilken dundersommar vi fått tillbaka! 

Svårt att begripa att det faktiskt är mitten på september och bara två och en halv månad kvar till nyår. Svindlande tanke. Bara vettigt att njuta så mycket det går av sol, värme och bad. Därav sämre uppdateringar här på bloggen. 

Ser dock en aning fram emot myskvällar inomhus nu när jag trivs så i mitt hem. Får ständigt nya idéer som jag vill sätta i verket. Nu är mitt soffbord nästan klart i alla fall och jag är så övernöjd att jag målade det! 
Har vaxat det och ska låta det torka helt innan jag fotar hela härligheten men här är en glimt av hörnet.

Idag fick jag en påminnelse om att vara glad för att jag lever. För ganska exakt ett år sen var jag så nere att jag tänkte hoppa av livet…det var nära. Hade inte en vän fått mig på andra tankar och fått mig att inse att jag kan förändra min situation så hade mina tre barn varit moderlös. Det var inte lätt. Men det gick. Nu kan jag bara förfäras av hur jag ens kunde tänka tanken att döden var enda utvägen…

Jag är glad att jag valde livet. Det här sista året har stärkt mig enormt mycket och lärt mig att aldrig ge upp. Hur nattsvart det än kan verka. 

Det finns ALLTID en lösning! Även om det  krävs stora förändringar, uppoffringar och tårar så är det VÄRT det.

Som sagt, som Laleh sjunger jag ska aldrig ta skit igen. 

Nu ska jag fortsätta mitt må-bra-igen projekt.

Ses senare mina vänner ❤️

You may also like

3 kommentarer

Lämna ett svar