Skolstart!

Hej sena kväll. 

Det blev en lååång dag med massor av info som fullständigt invaderat min stackars trånga skalle. Helt slut alltså. 

Var tvungen att rensa huvudet vid havet en stund när jag kom hem från min första dag på den förberedande utbildningen. Sen blev det vattning på kolonin.


Det växer så det knakar därnere och nu blommar det mer än någonsin.

Är full av förväntan inför allt jag ska få lära mig som kommer väl till pass nu när jag har 230 kvm kolonilott att odla på! Jippi.

Behöver komma i säng nu. Imorgon väntar föreläsning med Gunnel Carlsson, känd trädgårdsjournalist och tv-profil från Gröna Rum. Så spännande!

Ses imorgon. Natti.

???

You may also like

4 kommentarer

  1. Åh va mysigt du har i din lilla lya, rosorna som blommar, ja jag älskar naturen och beundrar dess fägring. Att det år efter år varje vår knoppas och blommar är väl i alla fall ett av naturens under.
    Verkar till va en fin utbildning du ska ta dig an, och Gunnel är ju så kunnig och saklig när hon berättar om växter. Kommer till att fånga dig och må bra med det, det är du verkligen mycket värd.
    En av de ljuvligaste dagarna var i går, kan det va för det var min dag tror du, någon där uppe kanske tyckte jag behövde det, en underbar dag var det och vad jag njöt av värmen.
    Lycka till du fina. Kram/MH

    1. Åh ! Det var väl en underbar gåva i så fall på din dag. Hoppas du var omgiven av mycket kärlek och omtanke. Igår och alla dagar framöver. Stor kram ❤️❤️❤️

Lämna ett svar