Sista lediga aftonen

Hej på er där ute!

Ja då sitter jag här med stor förundran. Var i hela friden tog sommaren vägen? Redan slut!

Imorgon börjar jag min förberedande utbildning och är därmed fast en tid framöver. Hade inte känts så olustigt om man hade fått åtminstone EN VECKAS sammanhängande sommar med sol & värme.

Jag behöver seriöst en detox efter den här sommaren. Har ätit och druckit på tok helt fel. Igår moffade vi jordgubbar doppade i Stellas chokladfontän. Och idag blev det grillat hos mor med ännu mer semesterfrossande. Kramar verkligen ut det sista av ledigheten.

Nu sitter jag med mitt allra sista glas rosé ute på balkongen, för hädanefter ska jag banne mig bli nyttig på riktigt. Inget socker i några former alls på väldigt länge alltså.

Hoppas ni har haft en angenäm vecka. Jag har försökt njuta även om stressen inombords pockat på. Vi ses här i veckan.

P u s s ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Sommaren kommer Marica i slutet av månaden och in i september, då får vi va tacksamma och känna att hösten blir skön och varm och njutningsfull. Då blir livet ett uns lättare och dina studier går som en dans en stilla sommarnatt.
    Kan ju inte precis påstå att det du ätit syns på din kropp, du är ju så smal, ha nu inte en fel bild i spegeln. Att man sen vill hålla sig i form är en annan sida av myntet. Tänk så här i stället, jag är fin och jag har livet!
    Lycka till och Stor Kram från mig/MH

Lämna ett svar