Kruk off

God sen afton igen!

Har haft fullt upp med den sista lobeliakrukningen och lite annat som skulle kompletteras i årets sommarrabatt som jag planterade förra veckan.

Nu är den helt klar med skyltar och hela konkarongen. Nu ska bara allt växa till sig.

Ikväll var det dessutom Kruk off på Åbergs då hela personalstyrkan möts upp efter jobb för lite förtäring och plantering av en kruka med ett hemligt tema som avslöjas först när alla är på plats.

Jätteskoj tillställning och en dröm att få gå runt och plocka vilka sommarblommor man vill till sin plantering.IMG_2285IMG_2281IMG_2291IMG_2290Först fukta strupen i bersån och sen låta inspirationen flöda 😉IMG_2296IMG_2295IMG_2294Genomgång av reglerna och avslöjandet av årets tema:

KARNEVAL

Det första som dök upp i mitt huvud var Rio och en svulstig sambadrottning-så vulgärt som möjligt!

IMG_2297Kjells syster Eva förklarar sin tolkning av karnevalstemat.IMG_2299 IMG_2300 IMG_2301Glenn körde Italieninspirerat i sin plantering med ölflarra som en rolig uppstickare.IMG_2302Katarina berättade om otrevliga bartenders & andra anekdoter från Lundakarnevalen.IMG_2306

Kjell the man Åberg drog ännu en av alla sina historier och framkallade sedvanliga skrattsalvor. Alltså människorna på denna arbetsplats är så himla trevliga och härliga hela bunten att jag önskar att de hade adopterat mig. 😉IMG_2348

Min plantering då…ja den blev som en svulstig sambahistoria som påminner mig om när jag faktiskt var i Rio de Janeiro under karnevalen.

Sen blev det mat!

IMG_2315IMG_2311IMG_2318IMG_2340Kjells vackra fru Lena var såklart också med och förgyllde Kruk offen.

Efter en mysig och grymt god middag i växthuset som Katarina ordnat så kände jag mig nöjd, belåten och så härligt glad i hjärtat.

IMG_2345Såna här minnen kommer jag ta fram regniga dagar när jag är långt långt borta från denna älskade handelsträdgård…

nä nu väntar bingen.

Ses imorgon.

bloggsign1

You may also like

2 kommentarer

  1. Härlig arbetsplats där platsar du ju så mycket, det är viktigt det där att trivas och känna gemenskapen. Känner igen en del av personalen och ägarna. Handelsträdgården är vacker och strosa i, de har verkligen lagt ner sin själ i detta verk! Trevliga foton också, nästa projekt tycker jag vore inom foto för din del, du kan det där att fånga det lilla i det stora.
    Kram till dig/MH

Lämna ett svar