Skönhetsvård & kommande föreläsning

Idag är en ny dag som Scarlett O’hara hade sagt och jag tar nya tag.

Tack för alla peppande ord,sms och mail.

Idag ska jag måla på de nya beställningarna, två barnbyråer och ett pampigt skåp. Sen ska jag få unna mig lyxen att få en ansiktsbehandling med Rosenseriens produkter på Lifebutiken här i Ystad. Behöver faktiskt det. Min hy är i anskrämligt skick för tillfället.

Hoppas vara lika silkeslen som Vivien Leighs sköna nuna efter den behandlingen.

Sen skulle det inte sitta fel med lite stormig romantik a la Rhett Butler 😉

Imorgon väntar en ny intressant föreläsning med en skicklig matkreatör vid namn Diana som bloggar för FEMINA. Vi träffades på SPISA eventet för en månad sen och nu bjuder hon in till detta spännande evenemang.

På Fredag ska vi återigen iväg på lite lyxig rajraj som jag berättar mer om då för att inte tala om nästa vecka då den är späckad med trevliga roligheter.

Hon hade nog rätt den där Scarlett , After all… tomorrow is another day!

Ha en skön start på Tisdagen. Ses sen för braiga erbjudanden.

You may also like

Lämna ett svar