Rise and shine Sunday!
Då har även jag fallit för frulletrenden kesoplättar!
Innan stekte jag gärna bananplättar för kung & fosterland men let´s face it, banan innehåller faktiskt rätt mycket kolhydrater och jag är benägen att lagra allt vad carbs stavas på höfterna. Sista tidens chokladbollsfrosseri har resulterat i en allt fattigare garderob om ni förstår vad jag syftar på.
Bot och bättring nu alltså, så blir det roligare att besöka la playa och även uppdatera sommargarderoben.
Kesoplättar
- 250 g keso
- 2 ägg
- 1 msk fiberhusk
- 1/2 krm salt
- 1/2 krm vaniljpulver
- smör eller kokosfett till stekning
Vispa ihop ägg & keso och blanda i fiberhusk, salt & vaniljsocker och mixa allt med stavmixer så det blir slätt.
Klicka ut plättar i het panna och stek i kokosfett eller smör.
Servera med färska bär och smaksatt kvarg t ex.
Detta blir ett stående frulleinslag hädanefter. Fillibabba vad gott alltså.
Ha en fin Söndag tillsvidare allihopa.