Kesoplättar

Rise and shine Sunday!

Då har även jag fallit för frulletrenden kesoplättar!

Innan stekte jag gärna bananplättar för kung & fosterland men let´s face it, banan innehåller faktiskt rätt mycket kolhydrater och jag är benägen att lagra allt vad carbs stavas på höfterna. Sista tidens chokladbollsfrosseri har resulterat i en allt fattigare garderob om ni förstår vad jag syftar på.

Bot och bättring nu alltså, så blir det roligare att besöka la playa och även uppdatera sommargarderoben.

IMG_3941

Kesoplättar

  • 250 g keso
  • 2 ägg
  • 1 msk fiberhusk
  • 1/2 krm salt
  • 1/2 krm vaniljpulver
  • smör eller kokosfett till stekning

Vispa ihop ägg & keso och blanda i fiberhusk, salt & vaniljsocker och mixa allt med stavmixer så det blir slätt.

Klicka ut plättar i het panna och stek i kokosfett eller smör.

Servera med färska bär och smaksatt kvarg t ex.

Detta blir ett stående frulleinslag hädanefter. Fillibabba vad gott alltså.

Ha en fin Söndag tillsvidare allihopa.

bloggsignatur

 

 

You may also like

Lämna ett svar