Pollen & grönare framtid 

Hej på er mina vänner!

Då börjar denna helg sakta lida mot sitt slut. Den har känts riktigt lång för en gångs skull. Kanhända har det att göra med det faktum att jag inte bokat in något speciellt detta veckoslut, något jag verkligen behövde. Har varit fullt upp mest hela tiden och jag har nästan känt mig utbränd av alla aktiviteter. Att göra ingenting är helt klart underskattat.


Jag har mina funderingar kring om jag ska hänga sänghimmelen inne hos Stella istället, särskilt efter att hon propsade på att sova i min säng ute i vardagsrummet. Imorse deklarerade hon nöjt att hon sovit som en prinsessa. Hon fick t om frukosten på sängen faktiskt då jag vaknade av strålande solsken redan innan 07…kunde alltså lika gärna kliva upp och göra frukost. 

Som sagt, jag får se hur det blir…vill ju ha någon form av avskiljare kring min säng som ger lite känsla av privacy. Hade från början en tanke om att bygga en rustik himmelsäng, modell ”strandsäng” som man har utomlands… trivs annars otroligt bra att ha sängen intill balkongfönstret.

För övrigt måste jag beklaga mig över en förmodad besvärlig pollenallergi som får mina ögon att rinna konstant och klia till förbannelse. Är hiskeligt trött dessutom och söker med ljus och lykta efter någon form av vettig medicin som kan avhjälpa denna bedrövliga åkomma. Usch. Har ni tips?

Imorgon inleds ett nytt ”grönt” kapitel i mitt liv. Jag tror att det ligger i både tiden & framtiden att syssla med detta…

Berättar mer imorgon. Lite nervös faktiskt.

Kram på er så länge.

???

You may also like

12 kommentarer

 1. När jag flyttade måste jag dela sovrum med min dator. För att avskärma den köpte jag en skärmvägg på IKEA. Blev hur fint somhelst. Ett litet tips bara 🙂
  Mvh/Viveka

 2. Spännande med grönare liv. Kan det vara slut på köttätande kanske?
  Ser fram emot att få höra imorgon!
  Har tyvärr inget pollentips, min allergi var plötsligt bara borta. Kanske för att jag experimenterat med tillskott och mat i måååånga år så kanske belöningen kom till slut. ?
  Vet du om du kan ha candidaproblem? Det blir man ju enormt trött av plus en massa andra biverkningar.
  Kram på dig ?

 3. Viktigt att stanna upp och inte göra någonting :). Så himla snyggt hemma hos dig nu :). (Var kommer den virkade filten ifrån?) Utmattad vill du inte bli…fråga mig. Svårt att lyssna på kroppen…men så viktigt! Och pollen gör det ju inte bättre. Att äta honung från närodlade bikupor är bra (tydligen) för man blir mera ”van” vid deras pollen osv sen när den kommer.
  Spännande…ser fram emot vad du ska hitta på. (jag måste oxå börja fundera på vad jag ska göra härnäst…typiskt..typiskt…jobbet jag är på ska centraliseras och flytta ner till Barcelona och då jag är konsult innebär det att inte heller jag har ett jobb…efter 30 sept. Så typiskt när man trivs och kollegorna är ödmjuka och härliga. Så har lite tid på mig…men kroppen har sagt ifrån lite…men hjärnan försöker vara positiv :). Ja…det är det där…man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn. Måste tänka positvt :). Ha en trevlig söndagkväll! kram kram

  1. Vilka bra tips. Ska börja preppa med honung i fortsättningen.
   Filten är eg ett vintageöverkast jag köpt för länge sen.
   Lycka till med ditt arbetssökande, det löser sig det vet du. Lyssna både inåt och utåt ❤❤❤

 4. Mysigt du ha det och Stella är ju som en prinsessa under sin himmel. Hon är en minidu så lika ni är.
  Jag fick för nåt år sen allergi i form av bronkiterna i kombination med min medicin.
  Men jag har inte allergi i ögonen, men däremot har jag fått ringar som när jag är ute eller tittar på ljust underlag rusar runt, det är väldigt retligt. Hoppas det ger med sig eller så får jag behålla det, nån säger det är en åldersgrej.
  Lycka till med ditt nya grönare liv lite nyfiken var ska man få träffa dig i någon blomsterbutik, handelsträdgård kanske, finns ju några i omgivningarna.
  Blir säkert jättetrevligt. Lycka till. Kram/MH

  1. Retligt är det minst sagt, dessa åkommor. Men allt känns lite lättare när sommar & värme gästspelar i våra trakter. Skulle önska att det varade längre än några futtiga månader…
   Ja du, imorgon ser vi var jag hamnar 🙂
   Kram ❤❤❤

Lämna ett svar