Ett grönare liv

Hej på er, denna vårdagjämning!

Denna Måndag har varit en av de bättre trots att varken vädret varit det bästa eller att jag riktigt är i fas med allt som jag borde. Men det har ändå känts himla bra då jag fått både vara i en miljö jag älskar och göra något som får hela min själ i gungning.

Ni som följer mina instakonton vet redan vad jag pratar om…

Hela dagen har jag ägnat mig åt frösådd av persilja & purjolök och senare omplantering av småplantor av både broccoli, kålrabbi och ekbladsallad. Och dagen sa bara swish och sen var den över i ett ögonblick. 

Gänget som jobbar ute på Åbergs Trädgård tog oerhört väl emot mig och jag kände genast att jag kommer att trivas att praktisera där under våren. Hoppas kunna lära mig så mycket som möjligt under denna tid inför ev kommande studier inom det jag drömmer om att få jobba med så småningom.

Nu är jag hur som helst rätt mör och trött efter allt bärande på jordsäckar och sålådor så jag tänkte redan knyta mig men vi ses imorgon igen. 

Ha en skön Måndagsafton. ???

You may also like

2 kommentarer

 1. Detta var lite kul Marica jag som styrde bilen till Åbergs i går men var tre kvart för tidigt innan öppningsdags så jag körde hemåt igen. Tror du kommer trivas där, och plantera och greja. Var lite sugen på lite kryddor och pelargoner men de kanske är för tidigt? ses säkert en annan dag där. Miljön är vacker och avkopplande.
  Solsken till dig och lycka till.

  Kram/MH

  1. Det menar du inte ❤❤❤
   En del kryddor finns och massor av penséer. Kom & säg hej en dag.
   Stor kram ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *