Last days of summer

Hej Fredagsfolk!

Ursäkta de sporadiskt upphostade inläggen för tillfället. Flytten har tagit musten ur mig så jag orkar inte fota, redigera och skriva välformulerade inlägg som kräver sin lilla tid. Dock kommer det finnas mer av den varan för framöver…

Jag avslutade nämligen min provanställning i Tisdags och kommer inte att fortsätta som bilglastekniker.

Har som sagt inte haft hjärtat där direkt och saknar mitt kreativa jobb som den konstnär jag i själ och sinne är.  Nu ska jag ta nya tag så fort jag är klar med flytten och har landat lite i allt det nya.

Har därför passat på att njuta av dessa sista sommardagar som obarmhärtigt kommer att vara över inom kort.

Ikväll ska jag ha lite bubbelmys med några väninnor som tittar in i nya lyan. Lovar att visa mitt hem så fort vi fått lite ordning.

Kram på er så länge.

❤️

You may also like

5 kommentarer

  1. Hej du vackra.

    Har inte varit inne och läst under sommaren. Så mycket har hänt – även här, men jag har haft en mestadels positiv sommar. Blir ledsen över så mycket skit hänt dig – även om jag inte vet jag allt, vet jag att du kommer att komma ut starkare på andra sidan. Du kommer att veta vilka som verkligen är på din sida, vilka som är värda att lägga tid på. Du kommer att landa på båda fötterna och hitta din väg framåt. Du är en fantastisk person som just nu inte riktigt vet var livet är på väg …. men det kommer att bli bra. Jag vet inte när … men jag vet.

    Kramar i massor

  2. Härliga, härliga sommar!! Är så GLAD att det är sommar nu och inte Vinter! Typ varje år får jag en realitycheck att jag är så glad att det just är sommar och kan föreställa mig hur det ser ut på vintern på samma plats jag är på…brrrr….och blir genast glad att det inte är det. Uppskattar sommarn mer då :). Skönt att du kan njuta, såg att ni hade tropisk natt i går natt i skåne :). Skönt att ni har flyttat klart…och skoj som sagt att få fixa i nya. Ser fram emot att få se hur fint du kommer göra. Men det var väl bra att du hittar på något annat om det inte kändes rätt och …så var det väl inte meningen. Du ska göra något kreativt för att må bra. Du vet…bakom nästa hörn ;). (Själv känner jag mer och mer hur jag trivs på nya jobbet och kommer på mig själv att jag går och småler åt folk på jobbet. Första veckan kändes skit men just nu känns det härligt och det mesta positivt :).) Kanske har du redan något på gång?! Glöm inte att andas och lita på att allt kommer ordna sig tillslut. Man klarar sig….på nått underligt sätt. Skickar massa energi till dig via cyberrymden. Njut av sol, sand och värme i helgen och ladda energi och bara va. (Kom ihåg…du behöver inte packa upp allt med en gång.) Kram kram 🙂

  3. Åååh så underbart det ser ut! Vi har tyvärr inte lika varmt i Finland längre som ni har i Sverige.Njut nu riktigt ordentligt av sista värmen!
    Jag väntar med spänning att se ditt nya hem!

Lämna ett svar