Trollsk gryning

Hej på er denna Måndag!

Visst känns det som att våren är på väg? Luften luktar liksom vår och ljuden är våriga. Fågelkvitter blandat med skränet från mopeder och motorcyklar. Då vet man att det är på G.I morse fick jag uppleva denna vackra vy på morgonprommen. Trolskt är bara förnamnet. Vackert som i en saga. 

Jag har farit lite rundor idag för att fixa med sånt jag inte kommer hinna nu när jag strax ska arbetspraktisera. Ska greja med ett projekt på balkongen så att den är redo för första utefrullen och alla mina små plantor som frodas och växer inomhus. Längtar att få plantera ut de. Sen ska bara några lämpliga blomlådor införskaffas så att räcket kan fyllas med växter. Får maxa alla kvadratmeter när man har så begränsat med yta. 

Nä nu får jag rycka upp mig efter lunchen. Blev lite seg…

Kram på er så länge.

You may also like

4 kommentarer

  1. Underbart foto,mystiken säger vad finns där framme i diset. Visst är det vår, känslan som du säger i luften är så skön, man andas så lätt och njuter. Tiden går fort, kommer lapa solsken och njuta av fågelkvitter och se hur allt väcks till liv.

    Fin kväll och Kram/MH

  2. Nyfiken på praktiken. Berätta mer. Vi har sol idag så måste oxo skynda hem snart. Har planterat chili, tomat, basilika, koriander och så pelargonier förståss.
    Härlig sagoskog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *