DIY- rosor på burk

Hej på Er!

Har sovit så hiskeligt skönt de sista nätterna vilket är ytterst besynnerligt då det faktiskt varit fullmåne…jag som brukar sova löjligt kasst då.

Hur som haver så är det bara att vara glad och tacksam för de ljuva timmarna med herr Blund. Synd bara att jag måste upp med Stella varje morgon då jag alltid sover som skönast kring sjusnåret…IMG_1671 IMG_1673

Till helgens middagsdukning led jag aningen brist på bordsblommor och då förra veckans rosor börjat hänga lite så svängde jag ihop en liten enkel men otroligt effektfull dekoration, istället för att slänga de slokande skönheterna.IMG_1668 IMG_1669Har sett på Instagram att det blivit väldigt inne att skicka rosor i en vacker burk eller ask än de sedvanliga buketterna.

Älskar’t!

Sagt och gjort jag härmade efter och använde denna vackra runda ask som jag klädde invändigt med fukttålig plast och sen petade jag ner en bit oasis som fått suga åt sig vatten. Sen var det bara att klippa rosorna till lämplig längd och sätta tätt, tätt.IMG_1634 IMG_1635 Du kan naturligtvis använda vad som helst som  te x en låg porslinsburk som denna vintageskål som fick stå på middagsbordet.

Rosorna står längre när de har kortare stjälkar då de snabbare tar upp fukten.

Det var mitt lilla tips denna trista Tisdag som bjuder på gråväder och duggregn.

Nu ska jag jobba lite från datorn och sen träna.

Fixade fint på balkongen igår förresten som ni ska få se sen. Längtar tills det blir tillräckligt varmt för att plantera ut sommarblommorna.

Ses senare allihopa och ha en superfin dag ändå.

bloggsignatur

You may also like

Lämna ett svar