Sol i sinnet

Hej vänner!

Det är inte ofta jag hoppar över en bloggdag men igår fanns inte tid eller ork till det. Ursäkta frånvaron alltså.


Igår sken solen på Skåne och bjöd generöst på plusgrader och vindstilla väder. Självklart tog bror och jag en långpromme till havet. Satt t om och solade en bra stund så att mina middagsgäster påpekade mina vita ringar runt ögonen. Ha ha. 

Idag inleddes dagen väldigt dramatiskt då min väns lilla flicka blev påkörd här på gatan utanför. Vi blev fruktansvärt skärrade då det kunde ha slutat i tragedi men hon hade antagligen änglavakt och klarade sig utan större komplikationer. 

Livet är oerhört skört vilket vi blev påminda om idag och allt kan ändras på en hundradels sekund. Just därför jag alltid följer Stella till och från skolan även om vi bara bor ett par minuter bort. Skulle aldrig kunna leva med mig själv om något hände henne…

Nu ska jag leka lite med henne fast jag tycker det är astråkigt med MLP. Hon har vädjat flera gånger idag om att vi ska leka tillsammans, då får man offra sig, eller hur!

Ha en skön kväll.

I veckan kan jag avslöja vad jag ska pyssla med under våren och sen ska jag visa ett litet DIY.

Kram på er.

You may also like

4 kommentarer

  1. Underbara foton man blir så glad av att se så vackert, och havet som är så rofyllt.
    Änglarna håller vakt och det är väl tur så denna lilla flicka inte fick några större skador. Räcker så väl hur känslan är och föräldrarna känner. Man känner verkligen hur de där livet är som en jättetunn tråd, det minsta lilla felsteg så är det inte så kul längre. Vi måste leva här och nu och njuta av livet och naturen som nu börjar bli otrolgt vacker. Vi har sol, frost och dimma, vilken kombination.
    Trevligt och höra vad du nu ska pyssla med, ja jag har ju sagt tidigare att din kreativitet i nåt med växtlighet är som hand i handske.
    Skön start på veckan till dig och alla ni andra. Kram/MH

Lämna ett svar