Vitpeppar & tjatig följetong

Hej på er!

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Har nog åkt på något magvirus för sen igår mår jag illa, har skallebank och är risig i kistan. Och inte att förglömma en vämjelig trötthet som vägrar lämna mig. Trots hinkvis med kaffe, träning och för övrigt sunt leverne. Enerverande är vad det är.

Har svalt tio vitpepparkorn för att förhoppningsvis stävja denna fasansfulla åkomma.

IMG_1524

IMG_1528  IMG_1527Detta trista mörka hörn i köket har jag aldrig visat förr men nu har jag knåpat ihop en lampa av en fågelbur som jag förgyllde med lite spray för några år sen.

Det varma ljuset från glödlampan gör det mer ombonat nu.

Dock kommer jag nog ta bort hyllorna sen när jag tapetserar om. De har bara fått hänga kvar då förra hyresgästen lämnade kvar det och lite annat.

Nu ska jag dra något gammalt över mig och försöka vila bort detta trista virus som såklart skulle slå till när man trodde att man var på G igen.

Hatar vintern. Hatar vabuari. Hatar att vara sjuk.

Ha en fin Onsdag i alla fall. Vi ses igen.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Stackars dig Marica, avskyr magsjukor och andra sådan virusar. Har ofta problem själv när jag tagit injektionerna, de slår ut de goda bakterierna.
    Jag gillar din hörna, är lite mysigt och buren är så vacker, tänk vad man kan göra med en sådan, man behöver inte ha sjungade undulater i den.
    Krya på dig och sov bort det.
    Kram/MH

Lämna ett svar