Dagens upplägg

Hej morgonskvist!

Idag står utvecklingssamtal på morgonordningen. Sen jobb några timmar innan jag ska på nästa zontearpisession i Staffanstorp på Silvekliniken.

Ska bli spännande att se hur reaktionerna blir efter denna behandling. Förra gången blev jag extremt  trött, frusen och blossade upp i ansiktet. Har dessutom varit torr i huden och nästan ömsat skinn samt en rad andra åkommor som kan härledas till kroppens utrensning.

Så himla coolt!

Nu doftar världens underbaraste vita syrénbukett i min dottyvas som jag beställde här till det blygsamma priset av 189 riksdaler. Perfekt present nu i studenttider!

Ni undrar kanske varför jag alltid visar samma vinkel från vardagsrummet?!

 Här är anledningen…

När vi byggde till ett rum till Stella för två år sen så har den nya dörrens karm förblivit omålad samt att lister aldrig blivit uppsatta. Typiskt tråkgöra som bara blir ogjort…Dessutom brukar det vanligen se ut som kriget ur den vinkeln då syrrorna virvelvind har svårt att hålla sitt stök innanför sina fyra väggar…

Ska ta tag i det nu, eh, host host. Kanske man skulle ta och flytta taklampan också. 😉

Ser ni nu att vardagsrummet är yttepytte?

Nu måste jag slänga på mig fejjan och åka till förskolan. Ses senare.

You may also like

Lämna ett svar